αθλητικά πρωταθλήματα: οι ενήλικες πρέπει να συμμετάσχουν στη λίστα

Από τη Σίνθια Ραμναράτσε

Αφού ταιριάζει με το γιο της, οδηγώντας τον στο γήπεδο και βοηθώντας τον προπονητή για ένα ακόμα παιχνίδι softball, η μητέρα της Νέας Ορλεάνης Ellie Rand, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, είχε μια επιδρομή: Γιατί δεν μπορούν οι ενήλικες να συμμετάσχουν στη διασκέδαση; Έτσι, την τελευταία νύχτα της εποχής του γιου της, οργάνωσε ένα παιχνίδι “μαμά”. Εκείνο που ξεκίνησε ως μια νύχτα στο τέλος της εποχής των παιδιών έσυρε 90 γυναίκες ενδιαφέρονται να σχηματίσουν ένα πρωτάθλημα το επόμενο έτος. Τα μπλουζάκια παραγγέλθηκαν. Οι πυροβολισμοί Jell-O βρισκόταν στο σκάφος. Σύντομα υπήρχαν οι Tutu Tuesdays, Superhero Night και τα λεγόμενα παιχνίδια “Wig Out” όπου όλοι έπαιζαν ενώ φορούσαν ένα κομμάτι μαλλιών.

Δεν ήταν για το softball “, λέει ο Rand.” Ήταν για τις μητέρες λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να βγούμε στο πεδίο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Είστε έτοιμοι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε; Εάν θέλετε να ζήσετε τη συγκίνηση μιας νίκης ομάδας (ή δεσμού για την αγωνία της ήττας), εδώ είναι πώς να επανέλθει στο ρόστερ.

Εάν υπάρχει ένα άθλημα που αγαπάτε ως παιδί – ή που σας ενδιαφέρει τώρα – δείτε αν μπορείτε να πάτε για ένα παιχνίδι ή δύο στο τοπικό κέντρο rec, στο YMCA ή στο γυμναστήριο. Περίπου 10 χρόνια πριν, ο Jim Hathaway της Βηθλεέμ της Πενσυλβανίας αποφάσισε να δοκιμάσει ένα ανοιχτό παιχνίδι χόκεϊ σε ένα τοπικό παγοδρόμιο. Τώρα παίζει και προπορεύει το χόκεϊ για το The Geezer League. “Μπορείτε να πάτε να δείτε τι είναι σαν να παίζετε”, λέει.

Αλλά προτού να δαντέψετε, υποσχεθείτε ότι δεν θα σπρώξετε τον εαυτό σας στα άκρα. “Αν πάτε στη θάλασσα, μπορείτε να τραυματιστείτε”, λέει ο προσωπικός προπονητής Tony Bordo, δημιουργός του STAB Fitness. “Σιγουρευτείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για αυτό που πρόκειται να κάνετε.Η απόλαυση εντείνεται από το γεγονός ότι δεν τραυματίζετε τον εαυτό σας.Αν δεν είστε προετοιμασμένοι, δεν θα το απολαύσετε τόσο πολύ.

Ορισμένα πρωταθλήματα είναι όλα σχετικά με την καλή στιγμή. Άλλοι είναι όλοι για τον ανταγωνισμό και τη νίκη. Καταλάβετε ποιο στυλ ταιριάζει καλύτερα στην αγάπη σας για το παιχνίδι και υπογράψτε ανάλογα. Υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα μια ομάδα εκεί έξω που ικανοποιεί το στυλ παιχνιδιού σας.

Επίσης, σκεφτείτε την ηλικία σας. “Αν είσαι 40 ετών, μην προσπαθείς να παίζεις μπάσκετ pick-up με ένα σωρό κολεγιακά παιδιά”, λέει ο Hathaway. “Αντ ‘αυτού, βρείτε ένα πρωτάθλημα πάνω από 35, και θα απολαύσετε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο. Στο πρωτάθλημα μας, έχουμε ένα ρητό:« Όλοι πρέπει να πάμε αύριο στην εργασία ».

Ενώ ασκείτε, θα πρέπει να μετράτε μεταξύ …

Ενώ ασκείτε, θα πρέπει να μετράτε μεταξύ …