αλλεργίες σόγιας: εντοπίζονται προβλήματα στις ετικέτες των τροφίμων

Τάσεις αλλεργιών

Η σόγια μπορεί να εμφανιστεί σε πολλά τρόφιμα, οπότε αν είστε αλλεργικός σε αυτό, κοιτάξτε προσεκτικά τη συσκευασία. Όλες οι συσκευασμένες τροφές πρέπει να αναγράφουν στην ετικέτα ότι περιέχουν γάλα, αυγά, ψάρια, οστρακοειδή, ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σιτάρι ή σόγια.

Είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες το Σαββατοκύριακο, αλλά η αντιμετώπιση των αλλεργιών στην εργασία είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ρωτήστε τον καθένα που έχει ποτέ πεθάνει στη μέση μιας σημαντικής συνάντησης λόγω συμπτωμάτων αλλεργίας ή φαρμάκων. Τα συμπτώματα αλλεργίας αποτελούν τον υπ ‘αριθμόν 2 λόγο για τον οποίο οι ενήλικες χάνουν τη δουλειά τους “, λέει ο James Sublett, MD, ειδικός στο άσθμα και αλλεργιογόνο στο Λούισβιλ, Κ.Κ .. Ο μέσος εργαζόμενος με αλλεργίες χάνει περίπου μία ώρα την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αλλά αυτός ο ασθενής χρόνος είναι συχνά …

Εδώ είναι μερικά συστατικά που είναι προϊόντα σόγιας

Το FDA δεν θεωρεί εξαιρετικά εξευγενισμένο σογιέλαιο (που βρίσκεται σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα) ως αλλεργιογόνο. Ελέγξτε με το γιατρό σας εάν πρέπει ή όχι να το αποφύγετε.

Θα το βρείτε σε πολλά τρόφιμα. Να είστε επιφυλακτικοί για αυτά

Συγκρατήστε με συσκευασμένα και επισημασμένα τρόφιμα. Τα τρόφιμα από τις σαλάτες, τα παγωτά και τα αρτοποιεία είναι πιο πιθανό να έχουν κάτι από σόγια.

Διαβάστε τις ετικέτες των τροφίμων κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν. Οι κατασκευαστές τροφίμων συχνά αλλάζουν συστατικά. Κάτι που είναι ένα από τα αγαπημένα σας θα μπορούσε να έχει σόγια σε αυτό. Φροντίστε λοιπόν.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα συστατικά που δεν είστε εξοικειωμένοι με. Ακολουθήστε έναν απλό κανόνα: Σε περίπτωση αμφιβολίας, αναζητήστε το. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κατασκευαστή του προϊόντος αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για κάτι.

Προσέξτε για διαφορετικούς τύπους προϊόντος. Οι εκδόσεις χαμηλών λιπαρών ή μειωμένων θερμίδων γνωστών τροφίμων μπορεί να έχουν διαφορετικά συστατικά. Η ταξινόμηση μεγέθους (όπως πακέτα μεγέθους σνακ) ή η συσκευασία (ένα κουτί έναντι ενός χαρτοκιβωτίου) μπορεί επίσης να επηρεάσει το εσωτερικό. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να έχουν διαφορετικά συστατικά σε διαφορετικά μέρη της χώρας.