ξεκινήστε ένα σχέδιο διατροφής πτώσης: συμβουλές για τις τροφές πτώσης και ιδέες

Κατά τη διάρκεια των ελεύθερων ημερών του καλοκαιριού, οι διακοπές, οι πικνίκ και η ανέμελη συμπεριφορά μπορούν να εμποδίσουν την υγιεινή διατροφή και τον έλεγχο του βάρους. Ο Ιανουάριος μπορεί να είναι ο παραδοσιακός χρόνος για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά με τα παιδιά πίσω στο σχολείο και τις ρουτίνες να γίνουν πιο δομημένες, η πτώση είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσει μια διατροφή και το σχήμα γυμναστήριο.

Ακόμα και ο καιρός της πτώσης μπορεί να χρησιμεύσει ως έμπνευση για να είναι ενεργή και να τρώνε πιο υγιεινά. Είναι η τέλεια στιγμή του χρόνου για να χτυπήσετε το μονοπάτι πεζοπορίας, ή να δαγκώσετε σε ένα τραγανό, νόστιμο μήλο. Απλά αναπνέοντας τον νέο αέρα πτώσης σας κάνει να αισθάνεστε πιο υγιείς.

Στην πραγματικότητα, σε μια έρευνα με 1.500 μαμάδες που διεξήχθη από το πρόγραμμα “3-A-Day of Dairy” του Εθνικού Συμβουλίου Γαλακτοκομικών Προϊόντων, οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι η πτώση είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε προγράμματα υγιεινής διατροφής και άσκησης.

Οι μητέρες δήλωσαν ότι προσδοκούν να επιστρέψουν στις κανονικές τους συνήθειες (53%) και να έχουν περισσότερο χρόνο να επικεντρωθούν στον εαυτό τους (41%) όταν τα παιδιά τους επιστρέψουν στο σχολείο. Κατάταξαν το δεύτερο καλοκαίρι (πίσω από τις χειμερινές διακοπές) ως την εποχή του χρόνου, όταν τείνουν να βάζουν το μεγαλύτερο βάρος.

“Οι ρουτίνες είναι ιδανικές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους, ειδικά τις μητέρες, να βρουν χρόνο για να χωρέσουν σε γυμναστήρια, να προετοιμάσουν πιο υγιεινά γεύματα και να φροντίσουν να φροντίσουν τις δικές τους προσωπικές ανάγκες υγείας”, λέει η κυρία Cynthia Sass, MPH, MA, RD, εκπρόσωπος της Dietetic Association.

Ο συνδυασμός περισσότερου ελεύθερου χρόνου, τακτικών ρουτίνας και ο όμορφος καιρός πτώσης είναι μια έμπνευση για να τρώτε καλύτερα και να είστε πιο δραστήριοι σε εξωτερικούς χώρους.

Η Sass προτείνει την αναζήτηση των αγορών των αγροτών για να επιλέξουν από τη θρεπτική γενναιοδωρία της παραγωγής πτώσης.

Η κατανάλωση φαγητών στην εποχή γεύεται καλύτερα λόγω των κορυφαίων γεύσεων, “λέει.” Βρείτε μια νέα συνταγή ή χρησιμοποιήστε ένα τρόφιμο με διαφορετικό τρόπο από πριν.

Για παράδειγμα, η κολοκύθα είναι μεγάλη για πολύ περισσότερο από την πίτα. Τι λέτε για σούπα κολοκύθας, φρυγανισμένους σπόρους κολοκύθας, ή ακόμα και λουλούδι κολοκύθας;

“Πετάξτε μερικά μπαχαρικά κολοκύθας, αποβουτυρωμένου γάλακτος και πίτας κολοκύθας σε ένα μπλέντερ για ένα θρεπτικό πρωινό ή ένα σνακ που είναι γεμάτο με πρωτεΐνες και πολλά θρεπτικά συστατικά”, προτείνει ο Sass.

υγιεινές, νόστιμες συνταγές, από το περιοδικό Eating Well.

Ενώ ασκείτε, θα πρέπει να μετράτε μεταξύ …