σπερμομακή προετοιμασία για το ραντεβού σας

Είναι πιθανό να αρχίσετε πρώτα να βλέπετε τον οικογενειακό σας γιατρό ή έναν γενικό ιατρό. Εντούτοις, μπορείτε να απευθυνθείτε σε γιατρό που ειδικεύεται στη θεραπεία ουροφόρων οδών και σεξουαλικών οργάνων σε άνδρες (ουρολόγος).

Επειδή οι ραντεβού μπορεί να είναι σύντομες και συχνά υπάρχουν πολλά που πρέπει να θυμόμαστε, είναι καλή ιδέα να φτάσουμε καλά προετοιμασμένοι. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας και να μάθετε τι να περιμένετε από το γιατρό σας.

Ο χρόνος σας με τον γιατρό σας είναι συχνά περιορισμένος, οπότε η προετοιμασία μιας λίστας ερωτήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί. Για τη σπερματοτοκή, μερικές βασικές ερωτήσεις που θα ζητήσετε από το γιατρό σας να συμπεριληφθούν

Εκτός από τις ερωτήσεις που έχετε προετοιμάσει να ζητήσετε από το γιατρό σας, μη διστάσετε να κάνετε συμπληρωματικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Τι μπορείς να κάνεις

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

Ο γιατρός σας πιθανόν να σας ζητήσει μια σειρά ερωτήσεων. Εάν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε αυτές, ίσως να αφιερώσετε χρόνο για να ξεπεράσετε τα σημεία στα οποία θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Ο γιατρός σας μπορεί να σας ρωτήσει

Αν η σπερματογένεση προκαλεί πόνο, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να πάρουν με ασφάλεια τα φάρμακα για το πόνο, όπως ακεταμινοφαίνη (Tylenol, άλλα) ή ιβουπροφαίνη (Advil, Motrin IB, άλλα), για να διευκολύνουν την ταλαιπωρία.

Τι μπορείτε να κάνετε εν τω μεταξύ