στομαχικός (γαστρικός) έλεγχος καρκίνου (pdq ®): διαλογή [] -πλ. περισσότερες πληροφορίες από

-4- ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνομιλία στο διαδίκτυο

Η online υπηρεσία συνομιλίας LiveHelp® παρέχει στους χρήστες του Διαδικτύου τη δυνατότητα να συνομιλούν ηλεκτρονικά με έναν Ειδικό Πληροφόρησης. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. Ανατολική ώρα, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ειδικοί πληροφόρησης μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες του Διαδικτύου να βρουν πληροφορίες σε ιστότοπους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο

Γράψτε μας

Για περισσότερες πληροφορίες από το, παρακαλώ γράψτε στη διεύθυνση αυτή

Αναζήτηση στην τοποθεσία Web

Ο ιστότοπος παρέχει online πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο, τις κλινικές δοκιμές και άλλες ιστοσελίδες και οργανισμούς που προσφέρουν υποστήριξη και πόρους για ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Για γρήγορη αναζήτηση, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία κάθε ιστοσελίδας. Τα αποτελέσματα για ένα ευρύ φάσμα όρων αναζήτησης θα περιλαμβάνουν μια λίστα των “Καλύτερων Στοιχημάτων”, επιλεγμένων από το χρήστη ιστοσελίδων που σχετίζονται περισσότερο με τον καταχωρισμένο όρο αναζήτησης.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι τόποι για να αποκτήσετε υλικό και πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία και τις υπηρεσίες καρκίνου. Τα νοσοκομεία στην περιοχή σας ενδέχεται να έχουν πληροφορίες σχετικά με τοπικούς και περιφερειακούς οργανισμούς που έχουν πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά, τη μετάβαση από και προς τη θεραπεία, τη φροντίδα στο σπίτι και την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη θεραπεία του καρκίνου.

Βρείτε δημοσιεύσεις

Έχει φυλλάδια και άλλα υλικά για τους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό. Αυτές οι δημοσιεύσεις συζητούν τα είδη καρκίνου, τις μεθόδους θεραπείας του καρκίνου, την αντιμετώπιση του καρκίνου και τις κλινικές δοκιμές. Ορισμένες δημοσιεύσεις παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις για τον καρκίνο, τις αιτίες και την πρόληψη του καρκίνου, τις στατιστικές για τον καρκίνο και τις ερευνητικές δραστηριότητες. τα υλικά για αυτά και άλλα θέματα μπορούν να παραγγελθούν στο διαδίκτυο ή να τυπωθούν απευθείας από τον Εκδότη Δημοσιεύσεων. Αυτά τα υλικά μπορούν επίσης να παραγγελθούν τηλεφωνικά από την Υπηρεσία Πληροφόρησης για τον Καρκίνο χωρίς χρέωση στο 1-800-4-ΚΑΡΚΙΝΟ (1-800-422-6237).

: 2014-02-21

Αυτές οι πληροφορίες παράγονται και παρέχονται από το Nationa. Cance; Ινστιτούτο (). Οι πληροφορίες σε αυτό το θέμα ενδέχεται να έχουν αλλάξει από τότε που γράφτηκε. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Nationa. Cance; Ινστιτούτο μέσω της ιστοσελίδας του Διαδικτύου στη διεύθυνση http: /; cancer.gov ή καλέστε 1-800-4-ΚΑΡΚΙΝΟ.

 Δημόσιες πληροφορίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου